Контакт инфо: +389 2 2700135

Звук

Yamaha Club Series V

015
повеќе

BOSCH Line Array

009
повеќе

Кон Трек има искусен персонал, професионална опрема, како и технички knowhow, да се справи дури и со најпредизвикувачките проекти. Нашиот тим продуцира live ивенти со кој е вклучен професионален персонал кој работи само за вас од почетна замисла до комплетно финално решение, за да бидете сигурни дека ќе добивате вистинските резултати, секогаш доследно и континуирано.
Кон Трек располага со разновидна аудио опрема за да одговори на било кој ивент или секаков вид на презентација. Нашата опрема која е во согласност со најновите High Tech стандарди ќе ви овозможи најефикасна видео/аудио презентација.

повеќе

Yamaha DSR Series

007
повеќе

За Компанијата

Кон Трек обезбедува целосна услуга во доменот на изнајмување аудио и визуелна опрема и опрема за симултан превод при одржување на конференции , корпоративни настани
повеќе »

Проекти

Портфолио

Клиенти