Контакт инфо: +389 2 2700135

Проект 6

Видео ѕид

0003

Составен од Samsung UTB екрани кои формираат голем екран. Тенките линии помеѓу нив се со дебелина од само 6,7 mm. Освен што дисплејот е тенок и компактен тој може да се користи како мулти скрин. Можат да се прикажуваат различни содржини како филмови , слики , анимации , power point […]

повеќе

Yamaha Club Series V

015
повеќе

За Компанијата

Кон Трек обезбедува целосна услуга во доменот на изнајмување аудио и визуелна опрема и опрема за симултан превод при одржување на конференции , корпоративни настани
повеќе »

Проекти

Портфолио

Клиенти