Контакт инфо: +389 2 2700135
Кон Трек има искусен персонал, професионална опрема, како и технички knowhow, да се справи дури и со најпредизвикувачките проекти .. повеќе »
Кога сликата се протега на повеќе екрани кои се произволно распоредени, растојанието помеѓу екраните се компензира така да .. повеќе »
Составен од Samsung UTB екрани кои формираат голем екран. Тенките линии помеѓу нив се со дебелина од само 6,7 mm. Освен што дисплејот е .. повеќе »
Со BOSCH Дигиталната опрема за симултан превод, која ја изнајмуваме, учесниците на настаните имаат целосна слобода на движење во .. повеќе »

Најнови Проекти

За Компанијата

Кон Трек обезбедува целосна услуга во доменот на изнајмување аудио и визуелна опрема и опрема за симултан превод при одржување на конференции , корпоративни настани
повеќе »

Проекти

Портфолио

Клиенти