Контакт инфо: +389 2 2700135

Контакт

Адреса:
Спиро Гулапчев 1
1000 Скопје
Македонија
Телефон
+389 2 2700135
Меил
info@kontrek.mk
Toll Free:
(800) 123-4567
Факс:
+389 2 2700136
Please use the form below to send us an email:
(required, at least 2 characters)
(required)
(optional)
(required)

За Компанијата

Кон Трек обезбедува целосна услуга во доменот на изнајмување аудио и визуелна опрема и опрема за симултан превод при одржување на конференции , корпоративни настани
повеќе »

Проекти

Портфолио

Клиенти