Контакт инфо: +389 2 2700135

Полициски Синдикат

За Компанијата

Кон Трек обезбедува целосна услуга во доменот на изнајмување аудио и визуелна опрема и опрема за симултан превод при одржување на конференции , корпоративни настани
повеќе »

Проекти

Портфолио

Клиенти