Контакт инфо: +389 2 2700135

За Нас

Кон Трек обезбедува целосна услуга во доменот на изнајмување аудио и визуелна опрема и опрема за симултан превод при одржување на конференции , корпоративни настани и свечености. Нашата цел е да ги поврземе луѓето и тоа го правиме со иновативни опции кои вклучуваат:

  • Аудио – визуелна опрема
  • Опрема за симултан превод
  • Опрема за осветлување
  • Сценски дизајн
  • ЛЕД/ЛЦД производи
  • Опрема за презентација

Ви нудиме голем избор на најквалитетна и најиновативна технологија за да приднесеме за успехот на вашиот бизнис. Се трудиме да сме повеќе од фирма која изнајмува високо квалитетна опрема. Сакаме да не сметате како партнер со кого вашата презентација ќе допринесе за вашиот успех.

За Компанијата

Кон Трек обезбедува целосна услуга во доменот на изнајмување аудио и визуелна опрема и опрема за симултан превод при одржување на конференции , корпоративни настани
повеќе »

Проекти

Портфолио

Клиенти